Produção Bibliográfica EA/UFG 2023
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- BACARJI, E.; LIMA, F. X. R. F.; SOUZA, L. A. de; CAMARGO, H. S. de. Blocos modulares não convencionais com subprodutos de britagem: influência de pigmentos inorgânicos. Revista Eletrônica de Engenharia Civil, v. 19, n. 1, p. 24-35, 2023.
- CARRER FILHO, R.; GUIMARÃES, M.; ABREU, V. P. de; ROCHA, G. A.; MENEZES, R. de C.; DIAS, V. D.; CUNHA, M. G. da. Fusarium sacchari associated with stem rot in sweet corn in Brazil. Pesquisa Agropecuária Tropical, v. 53, p. e74263, 2023.
- FELEMA, J.; SPOLADOR, H. F. S. Decomposição espacial do crescimento da Produtividade Total dos Fatores (PTF) da agropecuária brasileira. Revista de Economia e Sociologia Rural, v. 61, n. 3, e260708, 2023.
- OLIVEIRA, A. L. M. de; BENTO, J. A. C.; FIDELIS, M. C.; DIAS, M. C.; BARROS, H. E. A. de; NATARELLI, C. V. L.; LAGO, R. C. do; BARBOSA, J. W.; OSSANI, P. C.; CALIARI, M.; SOARES JÚNIOR, M. S.; TONOLI, G. H. D.; CARVALHO, E. E. N.; FRANCO, M.; CIRILLO, M. Â.; VILAS BOAS, E. V. de B. Effect of pine, eucalyptus, and corn straw nanofibers on the structural properties of rice flour-based biodegradable films. Industrial Crops and Products, v. 191, e115929, 2023.
- SANTOS, C. R. da S.; TEIXEIRA, S. M.; CRUZ, J. E.; BRON, P. C. Perception of producers and consumers on the adoption of genetically modified food: the case of the transgenic bean BRSFC401 RMD. Revista de Economia e Sociologia Rural, v. 61, n. 2, e25027-19, 2023.
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- VINHANDELLI, A. R.; BRITO, A. A. de; FARIA, R. C. de; CAMPOS, L. F. C.; GOULART, G. A. S.; TEIXEIRA, G. H. de A.; NASCIMENTO, A. R. do; CUNHA JÚNIOR, L. C. Near infrared spectroscopy as a tool for agricultural expertise: identification of tomato seedlings. Acta Scientiarum: Technology, v. 45, e61270, 2023.